Kik vagyunk?

A Manpower a világ vezető munkaerő szolgáltatásokat nyújtó márkája, amely innovatív és személyre szabott megoldásaival segíti hozzá ügyfeleit céljaik eléréséhez.

Küldetésünk

A Manpower, a munkaerő-piaci szolgáltatások világvezető vállalata segít a szervezeteknek átalakulni a munka gyorsan változó világában a megfelelő tehetségek megtalálásával, kiválasztásával és fejleszétésével annak érdekében, hogy a cégek sikerre vihessék vállalkozásaikat. 
 

Emberek

Fontosnak tartjuk az embereket és azt a szerepet, amit egy munka betölt az életükben. Tiszteljük az embereket, mint egyéneket, megbízunk bennük, támogatjuk őket és lehetővé tesszük számukra, hogy elérjék céljaikat mind az üzleti életben, mind pedig a magánéletben. Tervezéssel, munkával, coachinggal és képzéssel segítjük az embereket karrier céljaik megvalósításában. Elismerjük minden munkatársunk, ügyfelünk és jelöltünk hozzájárulását sikerünkhöz. Ösztönözzük és jutalmazzuk a kiemelkedő teljesítményt. 

Tudás

Megosztjuk a tudásunkat, szakértelmünket és erőforrásainkat, hogy mindenki megfelelő ismerettel rendelkezzen a munka világának jelenjéről és jövőjéről, és ennek birtokában a legjobban reagálhasson a változásokra.  

Tudásunkat aktívan használjuk kapcsolataink, megoldásaink és szolgáltatásaink fejleszetése érdekében. 

Innováció

A munkaerőpiac mély megértése és ismerete lehetővé teszi számunkra a világban elterjedt legjobb gyakorlatok fejlesztését és alkalmazását. Véleményvezérek vagyunk a munkaerőpiacon, merünk újítani, úttörő szerepet vállalni és fejlődni. Kritikai szemlélettel vizsgáljuk a normákat, hogy új és jobb módszereket találjunk.  

Fejlesztjük vállalkozói szellemünket és a válaszadási sebességünket. Merünk kockáztatni, tudva, hogy nem mindig sikerül, de sosem tesszük ki ügyfeleinket kockázatnak. 

Legfrissebb híreink

Még több

Kapcsolat

Csapatunk örömmel áll rendelkezésére. 


Our offices

Sofia

GroWorking София Тех Парк, сграда Инкубатор, с адрес: София 1784, бул. „Цариградско шосе“ 111Б

manpower@gmail.com

Plovdiv

GroWorking София Тех Парк, сграда Инкубатор, с адрес: София 1784, бул. „Цариградско шосе“ 111Б

manpower@gmail.com

Burgas

GroWorking София Тех Парк, сграда Инкубатор, с адрес: София 1784, бул. „Цариградско шосе“ 111Б

manpower@gmail.com

Slovenia
Croatia
Bosnia & Herzegovina
Serbia
Bulgaria