IT Delivery Centre
Back

Első évfordulóját ünnepli a Manpower IT Szolgáltató Központ

Ma ünnepeli megalapításának első évfordulóját a Manpower Magyarország IT Szolgáltató Központja. Ami nemrég még csak egy vízió volt, mára egy gyorsan növekvő innovációs központtá vált. Közel 100 képzett szakemberrel a játéktesztelés és számos más IT területen széleskörűen lefedjük az informatikai szolgáltatásokkal kapcsolatos piaci igényeket.

Honnan indult az IT Delivery Centre útja?

Három évvel ezelőtt piackutatást végeztünk, hogy feltérképezzük azon területeket, ahol a helyi piacon rendelkezésre álló készségeket gyorsan felfuttathatjuk munkavállalók felvétele vagy képzése révén. A tesztelés ígéretes területnek ígérkezett, ráadásul a ManpowerGroup-nál már volt tapasztalatunk ezen a téren, különösen a játéktesztelésben. Ez egyedülálló lehetőséget kínált számunkra a játéktesztelésre való összpontosításra és nemzetközi ügyfelekkel való együttműködésre.

Ügyfeleink is támogatták a koncepciót, hogy tesztelési központot hozzunk létre Magyarországon, ezzel elkezdődött a Manpower Játéktesztelési Központ története.

Mindössze 30 játéktesztelővel kezdtünk, nem kisebb célkitűzéssel, mint hogy új szintre emeljük a játéktipart Magyarországon. A hazai piacon megtalálható tehetségek és a Manpower toborzási kiválóságának köszönhetően csapatunk közel 100 szakemberre nőtt egy év alatt.

A nulláról indulva, gondos tervezéssel és kemény munkával erős alapot hoztunk létre, amely a legmagasabb követelmények mentén jött létre. A teljesítményt szigorú, részletes KPI riportokkal mérjük és ezáltal biztosítjuk a folyamatos fejlődést. Amerikai kollégáink támogatása felbecsülhetetlen volt a készségeink fejlesztésében és lehetővé tette számunkra, hogy az iparági trendekben is élen járjunk. Rövid idő alatt bebizonyítottuk, hogy a magyar készségek valóban kiválóak, és elértük az ügyfeleink által megcélzott minőséget.

Visszatekintve az elmúlt időszakra, egy elképesztően izgalmas évet tudhatunk a hátunk mögött. Elszántsággal és csapatmunkával legyőztük az elénk gördülő kihívásokat és büszkén tekintünk vissza a sokszor tegnapi napnak vagy épp hosszú éveknek tűnő időszakra.

Mára az IT Szolgáltató Központunk a tesztelés mellett, széleskörű informatikai megoldásokat kínál ügyfelei számára. Szolgáltatásportfóliónk másik három fő pillére a szoftverfejlesztés, a Cloud Services és az SAP. Folyamatosan nyomonkövetjük a piaci igényeket és ennek megfelelően fejlszetjük szolgáltatásainkat, hogy a toborzástól, a megvalósításig, partnereink minden igényét a legmagasabb szinten fedjük le.

Miközben megálltunk egy pillanatra, hogy megünnepeljük ezt a fontos mérföldkövet, izgatottan várjuk, hogy milyen újabb lehetőségeket hoz a jövő és aktívan dolgozunk is értük. A további sok éves növekedésre, az innovációra és a sikerre!

Egyéb hírek

Q4 2024 Employment Outlook IT

Világszerte bővölés várható az IT iparágban

Az IT-ipar gyors változásokat él meg a globális foglalkoztatási trendekben. A ManpowerGroup Munkaerőpiaci Felmérése szerint a 2024. év negyedik…
Munkaerőpiaci Előrejelzés

ManpowerGroup Munkaerőpiaci Előrejelzés 2024 Q4

Ötéves csúcson a cégek létszámnövelési várakozásai.
Bosqar Invest

Új Tanácsadó Testület vezeti a Workplace és a Manpower SEE csapatát a jövőbeni sikerek felé

A BOSQAR INVEST bejelenti a vezetői változásokat HR vertikumában, a Workplace-nél.
Aleksandar Hangimana lemond a Manpower SEE vezérigazgatói…
loading-gif