Találd meg álmaid állását!

 

Szűrők

Clear all filters

Kategória


Mutass többet

Helyszín Mutass többet

Foglalkoztatás jellege

Munkamodell

Tapasztalat

Kontroller

Partnerünk egy magánegészségügyi szektorban elhelyezkedő és több, mint 30 országban jelen lévő cégcsoport tagja, akik 1993-as alapításuk óta Németországban már 41, 2021-től pedig már Magyarországon is 7 plazmaadományozó központot üzemeltetnek.
Dinamikusan fejlődő partnerünk BUDAPESTI központjába keressük KONTROLLER pozícióba leendő munkatársát!

Feladatok:

Üzleti tervek/előrejelzések kidolgozásának és felülvizsgálatának irányítása a donorközpontok, a vezetőség, az ügyvezetők és a nemzetközi egységek bevonásával.
Heti és havi termelési jelentések készítése a globális plazmakontrolling, a terv-tény, illetve az előző időszakokhoz viszonyított eltérések magyarázatainak összegyűjtése, kommunikálása.
A plazmagyűjtéssel kapcsolatos egyéb adatok lekérdezése, átadása a globális plazmakontrollingnak havi rendszerességgel.
Hónap végi könyvelési zárási tevékenységhez kapcsolódóan elhatároláshoz és készletekhez kapcsolódó adatszolgáltatások teljesítése.
Leltármozgásokról, termelési egységre jutó költségekről, KPI-okról szóló jelentések havi elkészítése, a terv-tény eltérések magyarázatával.
Adatszolgáltatás, információk adása a transzferár-osztály számára (negyedévente).
Közép- és hosszú távú (5 éves) tervek kidolgozása, feltöltése az SAP AFO-ba, a tervek bemutatása a menedzsment és a kontrolling kollégák számára.
Capexre vonatkozó információk összegyűjtése, a CAPEX tervek összeállítása, az azokhoz kapcsolódó tételek kezelése (a projekt megnyitása és lezárása a beruházás befejezésekor).
Ad-hoc információk nyújtása a donorközpontoknak, a vezetőségnek, az ügyvezető igazgatóknak és a globális plazmakontrollingnak, az anyacég FSSC-jének, továbbá a belső/külső ellenőröknek.
Plazma mennyiségénék nyilvántartása, kommunikálása heti rendszereséggel a spanyol Termelés Tervezés számára; havi zárás során a készletérték kiszámítása.
ámogatás nyújtása valamennyi belső felhasználó számára pontos és időszerű szakirányítási, költségszámítási tanácsadással.
A szervezeten belüli költségszámítási (kontrolling) politikák, eljárások és gyakorlatok felülvizsgálata, kidolgozása és végrehajtása.
A banki utalásokhoz kapcsolódó feladatok (utalások beolvasása, ellenőrzése).

Elvárások:

Felsőfokú szakirányú végzettség
Legalább 5 éves releváns szakmai tapasztalat kontrolleri területen (előny a gyógyszeripari tapasztalat)
Üzleti tervezéssel kapcsolatos munkatapasztalat
Erős szervezési, kommunikációs és tervezési készségek
Képesség összefüggő, szakszerű pénzügyi jelentések készítésére, a kontrolling prezentációk hatékony elkészítésére/előadására a vezetőség számára
Tárgyalóképes angol nyelvtudás szóban és írásban
Magas szintű számítógépes ismeret (Excel. PowerPoint haladó szintű használata, BO ismeret előny)

Előny:

SAP felhasználói tapasztalat előny

Amit kínálunk:

Stabil, megbízható nemzetközi vállalati hátteret, kiváló munkakörülményt
Versenyképes fizetés
Cafeteria juttatás
Önkéntes nyugdíjpénztári […]Megtekintés